Hudpleie

HUDPLEIE

Vi benytter oss av internasjonalt anerkjente merkevarer og behandlings metoder. I tillegg bruker vi konsentrater og enzymer som virkelig gir nytt liv og ny glød.

Ved hver behandling snakker vi med deg om ditt spesielle behov, og tilpasser behandlingen til det som er nødvendig akkurat nå.

Våre mål er at vi skal gjøre mer enn det du kan gjøre hjemme. Vi håper at du skal ha det bra hos oss, men hovedmålet er at huden din virkelig skal få litt trim.

Tørr hud                                                                                                                                                           
Dette kan være både hudtype og/eller en hudtilstand. Noen ganger hjelper det og bytte fra en fet krem til en krem med mye fuktighet. Enda bedre er det om huden i tillegg får et godt fuktighetsserum etter rens morgen og kveld. Behandlinger som virkelig kan hjelpe dette problemet er innslusing av fukt og eller/spesialmasker fra våre merkevareleverandører.

Sliten hud                                                                                                                                                         
Dette er hud som har dårlig eller nedsatt sirkulasjon. Her benytter vi behandlinger som får fart på funksjonene og trimmer ansiktsmusklaturen. Behandlingene begynner alltid med en spesialpeeling for fjerning av døde hudceller, slik at de konsentrerte virkestoffene vi bruker kan penetrere til hudens dypere lag. Dette er aerobicbehandling for huden!

Store porer                                                                                                                                                     
Huden har porer over alt, unntagen genitialer og i hånd og fotflate. Porene skiller avfallstoffer, talg til smøring av hudoverflaten m.m. ut Bryst, hake nese, panne hodebunn og øverste del av ryggen har på de aller fleste de største porene. Genetikk er med på å bestemme porestørrelsen. Porene skiller ut avfallstoffer, talg til smøring av hudoverflaten. Ofte ser vi at feilbehandling av huden forverrer problemet. Uttørring og sterke peelinger skader hudoverflaten og gir mer talg, grovere porer og tykkere hud. Våre behandlinger her er sammensatt av rensing, eksfoliering av hudoverflaten slik at huden blir mykere og porene mer sammenfallende. Metoder vi kan benytte oss av her er bl.annet enzymer og fruktsyrebehandlinger.

Sorte prikker og nupper
Dersom huden ikke klarer å kvitte seg med talg og avfallstoffer, vil dette fort oksidere på hudoverflaten. Mesteparten av disse stoffene er fett, og fett og talg som kommer i kontakt med luft vil bli mørkere på farge og bli hardt. Vi anvender i disse tilfellene produkter og behandlingsmetoder som forsiktig fjerner belegget fra huden, uten og skade hudens naturlige barriere. Dette er hudtilstander som vi kan rydde opp i, og som du lett kan vedlikeholde selv. Her benytter vi ofte AHA fruktsyrer og enzymer med lave ph-verdier.

Acne/kviser
Dette er en hudtilstand som krever en nøyaktig hudanalyse. Genetikk, livstil, medisiner, feilbehandling, dårlig lymfefunksjon kan være noen av årsakene. Her kan løsningen være utrensende merkevarebehandlinger,lymfedrenasje, IPL og AHA behandlinger. Vi samarbeider også med tradisjonelle og alternative behandlere.